Vakantie Italiaans

Net terug uit Italië en voornemens nu toch eens een woordje Italiaans te willen leren?

Van augustus tot begin juli zijn er weer cursussen aan kleine groepjes, bij voldoende aanmeldingen, en privé-lessen vakantie Italiaans in het centrum van's-Hertogenbosch.

In de lessen wordt vooral aandacht besteed aan het gebruik leren maken van het alledaagse Italiaans. De taal zoals men die tijdens vakanties goed kan gebruiken bij het boodschappen doen, in restaurants, op de camping en in hotels, in het verkeer en bij contacten met de locale bevolking.
Het accent ligt in de lessen op de spreekvaardigheid, die goed geoefend kan worden, omdat er individueel of aan kleine groepjes tegelijkertijd les gegeven wordt. Met deze mensen zult u doorgaans uw liefde voor de Italiaanse cultuur gemeen hebben, zodat u waarschijnlijk aan gespreksstof geen gebrek zult hebben.
Ook wordt er aandacht besteed aan de leesvaardigheid. Gezamenlijk wordt de grammatica van de Italiaanse taal bestudeerd. Cursisten kunnen d.m.v. het maken van opdrachten, zich ook zelfstandig thuis blijven verdiepen in de taal.
Er wordt gebruik gemaakt van een tekstboek en een werkboek. Dit kan eventueel ook ondersteund worden door het gebruik van een bij de methode behorende c.d. Gevorderden lezen tevens gezamenlijk romans of bereiden een artikel voor uit een tijdschrift.

kosten
15 groepslessen van augustus t/m december €225
23 groepslessen van januari t/m juni €345
38 groepslessen met 10% korting! €513

Privéles per uur €27,50

Duoles €19,25 p.p.voor 1.15 uur.
1 duo-les plus €27,50 p.p. voor 2 uur.

Tijden
Informeer wat op dit moment de lestijden zijn, indien uw lesniveau het zelfde is kunt u misschien aansluiten. Overige lestijden worden in overleg afgesproken.

Vragen en aanmelding
U kunt zich telefonisch of per e-mail wenden tot Henriette Heidstra voor het beantwoorden van uw vragen. U kunt ook bellen of e-mailen voor het toezenden van een inschrijfformulier of dit formulier via deze site downloaden.

tel: 073-6 13 35 10
e-mail: clara@toscanarte.nl