Italiaanse les

Voornemens nu toch eens een woordje Italiaans te willen leren?

Het hele jaar verzorgt ToscanArte privé-lessen, duo-lessen en lessen aan kleine groepjes (vakantie) Italiaans in het centrum van's-Hertogenbosch.

In de lessen wordt vooral aandacht besteed aan het gebruik leren maken van het alledaagse Italiaans. De taal zoals men die tijdens vakanties goed kan gebruiken bij het boodschappen doen, in restaurants, op de camping en in hotels, in het verkeer en bij contacten met de locale bevolking.
Het accent ligt in de lessen op de spreekvaardigheid, die goed geoefend kan worden, omdat er individueel of aan kleine groepjes tegelijkertijd les gegeven wordt. Met deze mensen zult u doorgaans uw liefde voor de Italiaanse cultuur gemeen hebben, zodat u waarschijnlijk aan gespreksstof geen gebrek zult hebben.Ook wordt er aandacht besteed aan de leesvaardigheid. Gezamenlijk wordt de grammatica van de Italiaanse taal bestudeerd. Cursisten kunnen d.m.v. het maken van opdrachten, zich ook zelfstandig thuis blijven verdiepen in de taal.
Er wordt gebruik gemaakt van een tekstboek en een werkboek. Dit kan eventueel ook ondersteund worden door het gebruik van een bij de methode audio-middelen. Gevorderden lezen tevens gezamenlijk romans of bereiden een artikel voor uit een tijdschrift.

De lessen worden in een grote ruimte gegeven, waarbij voldoende afstand tot elkaar gehouden kan worden.

Cosa succede?!?! Tutte le persone portano un museruolo!
Wat gebeurt er?!?! Alle mensen dragen een muilkorf!

kosten
15 groepslessen €225
23 groepslessen €345
38 groepslessen met 10% korting! €513

Privéles per uur €27,50

Duoles €19,25 p.p.voor 1.15 uur.
1 duo-les plus €27,50 p.p. voor 2 uur.

Tijden
Lestijden worden in overleg afgesproken.

Vragen en aanmelding
U kunt zich telefonisch of per e-mail wenden tot Henriette Heidstra voor het beantwoorden van uw vragen.

tel: 073-6 13 35 10
mobiel: 06-52 17 23 40
e-mail: henriette72@hotmail.com